Synstab

Hvert år oplever rigtig mange seniorer begyndende synstab. Det handler især om øjensygdomme som AMD, grøn og grå stær og nethindeløsning.

Et synstab er en voldsom oplevelse, der sætter gang i en masse tanker:

Kan jeg overhovedet få min hverdag til at fungere? Bliver jeg blind? Kan jeg stadig passe mine børnebørn?

Et synstab er med andre ord en krisesituation, som for mange seniorer desværre resulterer i mindre livsglæde og måske endda isolation. Det vil vi gøre noget ved.

Faglige Seniorer og Dansk Folkehjælp samarbejder om at levere viden, støtte, værktøjer og fysiske netværk for seniorer med begyndende synstab.

www.synstab.dk kan seniorer og pårørende få viden om synstab.

På Synstab.dk informerer vi om aldersbetingede synsudfordringer og øjensygdomme, giver gode råd om forebyggelse og anbefaler konkrete ting, der kan lette hverdagen. Vi giver overblik over rettigheder og muligheder i samfundet – alt sammen for at hjælpe seniorer med at forblive aktive og udadvendte medborgere.

Få gratis nyhedsbrev fra Synstab.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Synstab.dk. Så er du sikret gode råd og nyttig viden om hjælpemidler, rettigheder, øjensygdomme og masser af guides til en god hverdag.

Få gratis nyhedsbrev fra Faglige Seniorer

Tilmeld dig Faglige Seniorers nyhedsbrev med tips til dit seniorliv og få automatisk besked, når der kommer nye regler om efterløn, folkepension og din økonomi som pensionist og efterlønner.

 

  • Var denne tekst brugbar?
  • Ja   Nej