Synstab

Hvert år oplever rigtig mange seniorer begyndende synstab. Det handler især om øjensygdomme som AMD, grøn og grå stær og nethindeløsning.

Især øjensygdomme som AMD, grøn stær, grå stær og nethindeløsning er udbredt blandt seniorer. For disse øjensygdomme er det vigtigt, at de bliver opdaget og kommer i behandling på et tidligt stadie af sygdommen.

Synstab.dk informerer om aldersbetingede synsudfordringer og øjensygdomme, giver gode råd om rettigheder, hjælpemidler, forebyggelse og anbefaler konkrete ting, der kan lette hverdagen.

Hvis du får konstateret demens, kan du oprette et plejetestamente, som beskriver dine ønsker til dit liv og din pleje.

Faglige Seniorer og Dansk Folkehjælp samarbejder om at levere viden, støtte, værktøjer og fysiske netværk for seniorer med begyndende synstab.

www.synstab.dk kan seniorer og pårørende få viden om synstab.

Få gratis nyhedsbrev fra Synstab.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Synstab.dk. Så er du sikret gode råd og nyttig viden om hjælpemidler, rettigheder, øjensygdomme og masser af guides til en god hverdag.

Få gratis nyhedsbrev fra Faglige Seniorer

Tilmeld dig Faglige Seniorers nyhedsbrev med tips til dit seniorliv og få automatisk besked, når der kommer nye regler om efterløn, folkepension og din økonomi som pensionist og efterlønner.

  • Var denne tekst brugbar?
  • Ja   Nej