Din lokale seniorklub

Fællesskab med andre øger din livskvalitet.

I din lokale seniorklub kan du møde tidligere kollegaer og få nye venner. I klubben kan du være en del af et fællesskab, hvor I for eksempel spiser og hygger sammen eller har en god snak.

Derfor er klubberne så vigtige
Jo ældre vi bliver, jo større behov har vi for at kunne komme i et fællesskab. Vi får færre venner med tiden, og måske falder vores samlever bort. Så er klubben en måde at berige vores liv på.

I Faglige Seniorer er der tæt på 550 lokale klubber spredt ud over hele landet. Du skal være medlem af din fagforening for at kunne komme i seniorklubben. I Faglige Seniorer er der klubber, der er bygget op omkring én fagforening, men der er også tværfaglige klubber. I nogle klubber kan man tage sin samlever med.

Mange aktiviteter
Hyggeligt samvær, spil, foredrag, motion, fællesspisning, ture og rejser. Og du kan være med til at bestemme hvilke aktiviteter, der skal være. Seniorklubben og fællesskabet skal du dyrke, når du stopper med at gå på arbejde. Du skal ikke vente, til du opdager, at du har behov for fællesskab. Vær med fra
starten, når du går på pension eller efterløn.

  • Find din lokale klub på www.fagligsenior.dk/klubber.

Få vores gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips til dit seniorliv og få automatisk besked, når der kommer nye regler om efterløn, folkepension og din økonomi som pensionist og efterlønner.

  • Var denne tekst brugbar?
  • Ja   Nej