Rejsekort til pensionister

Tjek ind – tjek ind igen – og tjek ud, når din rejse slutter. Det er den måde, du bruger rejsekortet på.

Et rejsekort koster 50 kroner og kan derefter bruges til rejser med det offentlige. Du skal selv sætte penge ind på dit rejsekort af og til. Du kan også lave en tank-op aftale, hvor der sættes penge ind fra din bankkonto, for eksempel 250 kroner, når kortet når en vis minimums saldo.

Pensionistrabat på rejsekortet

Med et personligt rejsekort til pensionister, kan du få pensionistrabat. Der skal være dit navn og et vellignende foto på kortet.

Kortet er personligt og må ikke lånes ud – du kan dog altid tage andre med på kortet, når du rejser.  Et personligt rejsekort giver dig adgang til selvbetjeningen på rejsekort.dk, og der kan tilknyttes en tank-op-aftale med dankort eller visadankort. Kortet kan spærres, hvis du er så uheldig at miste det.

Rejsekort til folkepensionister

Dit rejsekort koster 50 kr. Ved køb uden betalingskort bliver der indbetalt 100 kroner på dit rejsekort, som du kan rejse for. Du vil modtage en faktura på den samlede pris af 150 kroner. Leveringstiden er 2 uger.

Rejsekort til førtidspensionister

Er du førtidspensionist, koster dit rejsekort 50 kroner. Ved køb uden betalingskort bliver der indbetalt 100 kroner på dit rejsekort, som du kan rejse for. Du vil modtage en faktura på den samlede pris af 150 kroner. Leveringstiden er 2 uger.

Køb rejsekortet her

  • Var denne tekst brugbar?
  • Ja   Nej