Rejsekort til pensionister

Tjek ind – tjek ind igen – og tjek ud, når din rejse slutter. Det er den måde, du bruger rejsekortet på.

Et rejsekort koster 50 kroner og kan bruges til rejser med det offentlige. Du skal selv sørge for at sætte penge ind på dit rejsekort af og til. Du kan også lave en tank-op aftale, hvor der sættes penge ind fra din bankkonto, når kortet når en vis minimumssaldo.

Pensionistrabat på rejsekortet

Med et ‘Rejsekort personligt’ til pensionister, kan du få pensionistrabat. Der skal være dit navn og et vellignende foto på kortet.

Kortet er personligt og må ikke lånes ud – du kan dog altid tage andre med på kortet, når du rejser. Et ‘Rejsekort personligt’ giver dig adgang til selvbetjeningen på rejsekort.dk, og du kan tilknyttes en tank-op-aftale med Dankort eller VisaDankort. Kortet kan spærres, hvis du er så uheldig at miste det.

Læs om priser og rabatter her.

Rejsekort til folkepensionister

Dit rejsekort koster 50 kroner. Ved køb af rejsekort uden betalingskort bliver der indbetalt 100 kroner på dit rejsekort, som du kan rejse for. Du vil modtage en faktura på den samlede pris af 150 kroner. Leveringstiden er 2 uger.

Køb rejsekort her.

Rejsekort til førtidspensionister

Er du førtidspensionist, koster dit rejsekort 50 kroner. Ved køb af rejsekort uden betalingskort bliver der indbetalt 100 kroner på dit rejsekort, som du kan rejse for. Du vil modtage en faktura på den samlede pris af 150 kroner. Leveringstiden er 2 uger.

Bestil rejsekort med faktura her.

Du kan også kontakte Rejsekort Kundecenter på 70 11 33 33 hverdage fra klokken 8-18 og lørdage fra klokken 10-15.

Læs mere om rejsekort til førtidspensionister her.

 

  • Var denne tekst brugbar?
  • Ja   Nej